САВЕЗ ЗА РЕКРЕАЦИЈУ И ФИТНЕС СРБИЈЕ ИЗАБРАО НОВО РУКОВОДСТВО

IMG_3105

САВЕЗ ЗА РЕКРЕАЦИЈУ И ФИТНЕС СРБИЈЕ ИЗАБРАО НОВО РУКОВОДСТВО

На XVII Скупштини која је одржана 25. маја у Свечаној сали Дома ученика Патријарх Павле у Београду, Савез за рекреацију и фитнес Србије је изабрао нове органе.

За председника је изабран Небојша Стојаноски, досадашњи председник СРФС. За потпредседника је изабран Владимир Јоксимовић, а за чланове Управног одбора Марко Кочовић, Милан Зарић, Даниел Иванковић, Сања Никшић и Мирослав Радовановић. За чланове Надзорног одбора изабрани су адвокат Марко Благотић као председник и Владимир Камперелић и Горан Петровић као чланови.

Пред великим бројем присутних представника клубова све одлуке су донете једногласно, а овом приликом усвојени су и извештај о раду за 2022. годину, финансијски извештај, као и извештај Надзорног одбора.

Било је речи и предстојећим манифестацијама СРФС као што су учешће на сајму RiminiWellness и пројекат Be Active Day који ће бити реализован под покровитељством Европске Комисије.

Небојши Стојаноском и Небојши Чокорилу су уручене пригодне захвалнице за учешће у акцији помоћи у изградњи храма у црквеној општини Луке у ивањичком крају.

Након скупштине дружење је настављено на пригодном коктелу.