САВЕЗ ЗА РЕКРЕАЦИЈУ И ФИТНЕС СРБИЈЕ НАГРАДИО НАЈБОЉЕ У 2018. ГОДИНИ

91240010

САВЕЗ ЗА РЕКРЕАЦИЈУ И ФИТНЕС СРБИЈЕ НАГРАДИО НАЈБОЉЕ У 2018. ГОДИНИ

На годишњој свечаности која је одржана 27. децембра у хотелу 88 соба у Београду, пред великим бројем окупљених чланова, сарадника, спонзора и партнера Савез за рекреацију и фитнес Србије је доделио годишња признања и наградио најбоље у 2018. години:

Фитнес личност године, у категорији најбољи менаџер – Емил Павелкић из клуба „Planet gym&fitness“ из Београда
Фитнес личност године, у категорији најбољи инструктор групних програма – Ана Видаковић из клуба „Athletics gym“ из Београда
Фитнес личност године, у категорији најбољи фитнес тренер – Игор Чуровић из клуба „Магна фит“ из Београда
Фитнес клуб године – Фитнес клуб „Imperial gym“ из Београда
Најбољи нови клуб –  „Bodyline fitness&wellness“ центар из Суботице
Фитнес студио године – Спортско рекреативни клуб „Personal pro fitness method“ из Београда
Награде најбољима су уручили Председник Савеза за рекреацију и фитнес Србије Небојша Стојаноски и генерални секретар Драган Томашевић. Након свечаности дружење је настављено на пригодном коктелу у фоајеу хотела.
Једна од најзначајнијих активности Савеза за рекреацију и фитнес Србије је и издавање дозвола за рад – популарних лиценци. На свечаности су новој групи лиценцираних спортских стручњака, додељене  дозволе за рад – плакете и картице. На годишњој свечаности дозволе за рад су примили овогодишњи носиоци. У 2018. години спортским стручњацима је издато 59 нових и обновљених лиценци Савеза за рекреацију и фитнес Србије.
Уручена су и уверења о стручном оспособљавању за спортског оперативног тренера фитнесса полазницима курса у организацији Савеза за рекреацију и фитнес Србије.