САВЕЗ ЗА РЕКРЕАЦИЈУ И ФИТНЕС СРБИЈЕ НАГРАДИО НАЈБОЉЕ У 2022. ГОДИНИ

IMG_35131

САВЕЗ ЗА РЕКРЕАЦИЈУ И ФИТНЕС СРБИЈЕ НАГРАДИО НАЈБОЉЕ У 2022. ГОДИНИ

На годишњој свечаности која је одржана 22. децембра у едукативном центру СРФС, Савез за рекреацију и фитнес Србије је доделио годишња признања и наградио најбоље у 2022. години:

Фитнес личност године у категорији најбољи фитнес инструктор групних програма – Cvelito teaM – Мирјана Илић и Никола Цветковић

Фитнес личност године у категорији  најбољи фитнес тренер – Славен Поповић

Фитнес личност године у категорији најбољи фитнес менаџер – Никола Дуловић

Фитнес клуб године – No limit gym из Новог Сада

Најбољи нови клуб – Mega gym из Новог Сада

Најбољи фитнес студио – фитнес студио Физичко из Београда

Од ове године у част једног од пионира фитнеса на овим просторима награда за посебан допринос од ове године носи назив „Дубравко Турк“.

Признање за посебан допринос развоју фитнеса и рекреативног спорта Дубравко Турк –др Сеад Малићевић

У име комисије за доделу признања лауреате је најавио председник комисије Милош Бунић, а награде најбољима су уручили Председник Савеза за рекреацију и фитнес Србије Небојша Стојаноски и генерални секретар Драган Томашевић.

Награде најбољима обезбедили су партнери СРФС компанија Есенса и Reveal lounge који је наградио добитнике признања за фитнес личност године.

Овом приликом су носиоцима националне дозволе за рад уручене и картице и плакете, а Даниел Иванковић из фирме DD wellness solutions уручио је савезу и потпредседнику СРФС Владимиру Јоксимовићу пригодне поклоне – логое СРФС и Athletic’s gym – a израђене од челика.