СЕМИНАР БЕНЧ, ЧУЧАЊ, МРТВО ДИЗАЊЕ

IN-Seminar-Benc,cucanj

СЕМИНАР БЕНЧ, ЧУЧАЊ, МРТВО ДИЗАЊЕ

Бенч, чучањ, мртво дизање – Семинар
Научите све о правилној и безбедној техници основних вежби снаге!

Ко – Савез за рекреацију и фитнес Србије – Стефан Васић, мастер тренер ХФС
Где – Београд, Едукативни центар СРФС, Здравка Челара 14
Када – Субота 09. април са почетком у 10ч
Шта – Семинар Бенч, чучањ, мртво дизање
Пријава: на мејл office@srfs.org.rs 
Цена: Цена курса је 7.000 динара.
За уплату оба семинара остварујете попуст. У том случају цена је 12.000 динара.

Додатне информације: Осећате често бол у доњем делу леђа или у коленима, плашите се повреде и нисте сигурни да ли је начин на који изводите основне вежбе снаге најправилнији? Ово је идеална прилика да се усавршите, стекнете самопоуздање и безбедно наставите да тренирате. Било да сте тренер или вежбач који воли изазове и ужива у тренингу снаге, одговарајућа техника ће вам помоћи да савладате веће оптерећење и надмашите себе.

Курс обухвата теоријски део предавања и практични рад уз смернице и надзор предавача.

Добијате међународно признат сертификат на српском и енглеском језику, којим остварујете 8 бодова који важе за продужење националне лиценце у рекреацији и фитнесу. Уз интерактивну наставу и рад у групи са колегама, моћи ћете практично да испробате све вежбе под надзором предавача.

Предавање се одржава викендом тако да је прилагођено студентима, као и запосленима. Предавања су интерактивна. Радите у групи са колегама, са којима можете практично да испробате све вежбе уз надзор и смернице предавача.

За Вас смо припремили још једну погодност: 10. априла ће се одржати и курс Трзај и набачај. Уколико се пријавите за обе едукације остварујете попуст, у том случају цена је 12.000 динара.