СЕМИНАР ЕВРОПСКА НЕДЕЉА СПОРТА

1693988929422

СЕМИНАР ЕВРОПСКА НЕДЕЉА СПОРТА

Милош Бунић је у име Савеза за рекреацију и фитнес Србије, учествовао на семинару Европска недеља спорта који је у организацији Олимпијског комитета Србије одржан 31. августа у седишту ове организације.

На семинару је било речи о Европској недељи спорта као и о организацији манифестације Be Active Night која се у организацији ОКС већ традиционално одржава као централни део ове манифестације. Ниво физичке активности на Старом континенту стагнира, а у неким земљама чак и опада. Људи све више воде седентаран начин живота. Европска недеља спорта, која је покренута 2015. године, је заједнички одговор на овај изазов као и шанса за промоцију фитнеса и спортске рекреације.

Милош Бунић је представио планове ове организације када je у питању фитнес програм на Be Active Night с обзиром да је СРФС партнер ОКС у организацији фитнес дела овог догађаја.

Говорио је и о детаљима пројекта #BEACTIVE DAY који Савез за рекреацију и фитнес Србије реализује самостално. Најавио је презентације групних фитнес програма у Београду на води, интргенерацијски догађај у спортском селу Крај у Барајеву, манифестације у градовима широм Србије као и дан отворених врата у фитнес клубовима.