СЕМИНАР ТРЗАЈ И НАБАЧАЈ

IN-Seminar-Trzaj,nabacaj.

СЕМИНАР ТРЗАЈ И НАБАЧАЈ

Трзај и набачај – Семинар
Неизоставне вежбе сваког функционалног тренинга!

Ко – Савез за рекреацију и фитнес Србије – Дејан Михајловић, мастер тренер ХФС
Где – Београд, Едукативни центар СРФС, Здравка Челара 14
Када – Субота 09. април са почетком у 10ч
Шта – Семинар Трзај и набачај
Пријава: на мејл office@srfs.org.rs 
Цена: Цена курса је 7.000 динара.
За уплату оба семинара остварујете попуст. У том случају цена је 12.000 динара.

Додатне информације: Некад и најситнији детаљ технике може да утиче на ефикасност тренинга, активацију и изолацију мишића. На овом курсу ћете научити све о правилној и безбедној техници извођења вежби. Курс је намењен за тренере и вежбаче који желе да подигну свој тренинг на виши ниво.

Пријавите се за обуку уживо која траје један дан. Настава се одвија у едукативном центру Савеза за рекреацију и фитнес Србије, Здравка Челара 14.

Курс обухвата теоријски део предавања и практични рад уз смернице и надзор предавача.

Предавање се одржава викендом тако да је прилагођено студентима, као и запосленима. Предавања су интерактивна. Радите у групи са колегама, са којима можете практично да испробате све вежбе уз надзор и смернице предавача.

Добијате међународно признат сертификат на српском и енглеском језику, којим остварујете 8 бодова који важе за продужење националне лиценце у рекреацији и фитнесу.

За Вас смо припремили још једну погодност: 10. априла ће се одржати и курс Бенч, чучањ, мртво дизање. Уколико се пријавите за обе едукације остварујете попуст, у том случају цена је 12.000 динара.