СЕРТИФИКОВАНИ ФИТНЕС ТРЕНЕР ИЗ ОБЛАСТИ КОУЧИНГА

6039

СЕРТИФИКОВАНИ ФИТНЕС ТРЕНЕР ИЗ ОБЛАСТИ КОУЧИНГА

У организацији Learning and development institute и Савеза за рекреацију и фитнес Србије 19. септембра је почела са радом тронедељна едукација: Сертификовани фитнес тренер из области коучинга.

У тренутној ситуацији где се свако пословање суочава са неизвесношћу, важно је понудити клијентима подршку ка остварењу њихових циљева. Фитнес Коучинг Академија се фокусира на унапређивање психолошких вештина тренера како би резултати клијената били што бољи, а они задовољнији.

Овај програм је једини на нашим просторима који нуди сертификацију персоналних тренера из области рада са клијентима. Програм је настао у циљу постављања високих стандарда и критеријума када је у питању однос са клијентима у циљу пружања квалитетних и професионалних услуга, као и унапређења професије персоналних тренера и њиховог пословања. Кроз рад са врунским стручњацима из области фитнеса, психологије,коучинга и менторства и њихову континуирану подршку, полазници академије стичу фундаментална знања која им омогућавању да унапреде свој рад и односе са клијентима, подигну ниво својих услуга и унапреде своје пословање. Сертификат који полазник добије након успешно завршеног програма представља гаранцију професионалног и стручног приступа и рада са клијентима, кроз развој и неговање подстичућег односа.

Током програма фитнес тренери ће изградити компетенцију да кроз свој рад пруже ефикасну мотивациону и психолошку подршку својим клијентима.У оквиру програма опремићете се сетом алата и техника  Који ће вам омогућити да:

  • Пружите најбољу могућу подршку клијенту на путу ка његовом циљу
  • Подигнете и одржите висок ниво мотивације код клијента
  • На време идентификујете препреке и факторе неуспеха код клијената на путу циљу

Програм се састоји од 3 модула током којих ће се обрађивати 6 области:

  • Основе коучинг процеса
  • Вештине комуникације са клијентом
  • Мотивација клијента
  • Ситуационо управљање тренажним процесом
  • Когнитивно бихевиорални коучинг
  • Психодинамски коучинг

У склопу ове теме научићете основе коучинга, разумећете разлику између коучинга, менторства, консалтинга и терапије, бићете упознати о практичној примени вештине коучинга, проћи ћете кроз коучинг процес и демонстрацију коучинг рада, добићете сет алата и техника које ће моћи да користе током рада са кљентом, научићете  како вештине коучинга могу да направе значајну и трајну разлику у вашем односу са клијентом.