СПОРТСКО – РЕКРЕАТИВНИ ДАН ВИСОКЕ СПОРТСКЕ И ЗДРАВСТВЕНЕ ШКОЛЕ

31422738

СПОРТСКО – РЕКРЕАТИВНИ ДАН ВИСОКЕ СПОРТСКЕ И ЗДРАВСТВЕНЕ ШКОЛЕ

Савез за рекреацију и фитнес Србије учествовао је у спортско–рекреативном дану Високе спортске и здравствене школе који је, са циљем дружења и промоције здравог начина живота и спорта, одржан 12. маја на теренима Аде Циганлије. Поред учешћа у техничкој организацији ове манифестације представници СРФС су представили неке од актуелних пројеката савеза попут магазинa Fitness Management International, стручног оспособљавања за оперативног тренера фитнеса, процеса лиценцирања, предстојећих манифестација као што су Кошутњак challenge race И посета сајмуRiminiWellness.
Учеснике је најпре поздравила проф. др Снежана Лазаревић, директорка Школе, а потом и мр Немања Светличић, саветник Спортског савеза Србије, који су упутили речи подршке студентима и ученицима који су се окупили на Спортско–рекреативном дану.
На неколико терена, истовремено су отпочели турнири у малом фудбалу, одбојци и баскету 3 на 3, као и трка на 1000 метара на трим стази. Паралелно са такмичењима, учесници су могли да се опробају у стреличарству, бадминтону и пилатесу. Посебно атрактиван био је наступ Српског савеза примењеног аикидоа, под вођством Радојице Спасојевића – Уче. Сјајну енергију присутнима је пренела Нина Короман, репрезентативка у кик–боксу, вишеструка првакиња Београда и државе, вицешампионка и двострука шампионка Балкана, и њен Фулл цонтацт клуб „Београд“.
Студенти, будући струковни физиотерапеути, уз стручни надзор својих професора, заинтересованима су пружали услугу масаже. На крају су најуспешнијим спортистима уручени пехари за освојена прва места.