СРФС ДОБИТНИК ПРИЗНАЊА ПОВОДОМ 25 ГОДИНА РАДА ВИСОКЕ СПОРТСКЕ И ЗДРАВСТВЕНЕ ШКОЛЕ

1

СРФС ДОБИТНИК ПРИЗНАЊА ПОВОДОМ 25 ГОДИНА РАДА ВИСОКЕ СПОРТСКЕ И ЗДРАВСТВЕНЕ ШКОЛЕ

На свечаности поводом 25 година постојања и успешног рада Високе спортске и здравствене школе Савез за рекреацију и фитнес Србије је добио захвалницу за успешну дугогодишњу сарадњу са овом реномираном високошколском установом. Захвалницу је у име СРФС примио Генерални секретар Драган Томашевић.

Уз присуство значајних гостију, представника спортских, здравствених и образовних институција, представника медија, професора и дипломираних студената у хотелу Хајат у Београду је одржана свечана академија поводом овог великог јубилеја.

Присутне је најпре поздравио проф. др. Јован Шурбатовић, председник Скупштине власника Школе који се осврнуо, након две ипо деценије постојања Школе, на њену прошлост, садашњост и будућност. Проф. др Небојша Илић, председник Савета Школе
одржао је пригодан говор, и посебно указао на значај континуираног и квалитетног образовања који никада није био већи него данас.

Поред Савеза за рекреацију и фитнес Србије захвалнице су додељене и: здравственим установама, спортским клубовима, медијима, спортским савезима и другим државним и привредним субјектима без којих Школа не би напредовала, расла и развијала се. В.д. директора Школе проф. др Ана Крстић уручила је дипломе свршеним студентима,
будућим здравственим радницима, спортским тренерима и менаџерима.