СРФС И UNIQA УЧЕСТВОВАЛИ НА ПОРОДИЧНОМ ДАНУ ЗДРАВЉА И БЕЗБЕДНОСТИ TIGAR TYRES-A

received_532550647287696

СРФС И UNIQA УЧЕСТВОВАЛИ НА ПОРОДИЧНОМ ДАНУ ЗДРАВЉА И БЕЗБЕДНОСТИ TIGAR TYRES-A

Компанија Tigar tyres организовала је пети Породични дан здравља и безбедности под слоганом „Да је сваки дан здрав и безбедан“. Догађај је одржан у Хали „Кеј“, околним теренима и на Кеју. За рекреацију и добро расположење су били задужени тренери Савеза за рекреацију и фитнес Србије. Они су били део тима који у организацији Uniqa осигурања учествује у Породичном дану безбедности.

Тим СРФС је поставио неколико интересантних полигона за децу, где развијају базичне моторичке вештине, као и полигоне за вежбање прецизности. За одрасле је припремљено неколико тимских игрица, где ће учествовати породице или екипе.

Посетиоци су на штанду Uniqa осигурања могли брзо и поуздано да сазнају проценат масти, воде, коштане и мишићне масе у телу, као и да одреде метаболичку старост организма. Посебну пажњу грађана привукао је кардио-скен, иновативни вид дијагностике који за свега 2 минута израђује комплетан 3Д портрет срца.

Dr Feelgood и блогерка Тања Лековић разговарали су са посетиоцима и делили савете о здравој исхрани.

Шетња доброте је посебан део ове манифестације. Како истичу организатори, циљ је да се пређе што више километара како би се обезбедило више средстава која се донирају граду за уређење одређеног објекта или садржаја. Ове године било је пет шетњи у којима је учествовало око 2.000 грађана, а средства ће ићи у обнављање теретане на отвореном на Саобраћајном полигону.

Ове године Породични дан здравља и безбедности посетило је близу 8.000 људи. Захваљујући Шетњи доброте за обнављање теретане на отвореном Tigar tyres донираће 1.100.000 динара.