СРФС НА САЈМУ РИМИНИ ВЕЛНЕС

1717589137913

СРФС НА САЈМУ РИМИНИ ВЕЛНЕС

Један од највећих светских фестивала фитнеса, велнеса и здравог живота – Римини велнес, који организује  Italian Exhibition Group (IEG), одржан је од 30. маја до 02. јуна у истоименом италијанском граду. Савез за рекреацију и фитнес Србије је и овај пут организовао посету овој смотри фитнеса, током које су представници српске фитнес бранше  имали прилику да посете Римини и упознају се са савременим трендовима из фитнес индустрије.

И ове године СРФС је за своје чланове припремио програм који је обухватио: бесплатан превоз и бесплатне улазнице за Сајам, хотелски смештај по бенефицираним ценама, трансфер на релацији хотел-сајам-хотел током боравка, излет у Сан Марино као и дружење у слободном времену.

Штанд СРФС у хали Д3 током 4 дана трајања сајама било је место окупљања, одмора, размене утисака, али и разговора са колегама из иностраних организација и компанија са циљем развијања и проширивања сарадање. У великом броју састанака вреди истаћи сусрет са партнерима из Worls sports сајма који ће бити одржан у Истанбулу у мају 2025. године, на коме је било речи о учешћу турске делегације на сајму Белфис као и о узвратној посети представника српског фитнеса Турској. Са представницима компаније BH fitness из Шпаније разговарано је о њиховим активностима на простору региона Југоисточне Европа као и о посети делегације српског фитнеса овој компанији. Са партнерима из Italian Exhibition Group такође је договорена посета Белфису.

Осим стручног дела посете сајму, учествовања у програмима и радионицама, упознавања и набавке спортске опреме и реквизита, током  нашег боравка у Риминију организовани су и забавни садржаји и дружења. Већ традиционални одбојкашки турнир на плажи уз незаобилазно дружење, купање и смех једна је од активности у којима сви уживају.