СРФС НА САЈМУ РИМИНИ ВЕЛНЕС

1686513487895

СРФС НА САЈМУ РИМИНИ ВЕЛНЕС

Један од највећих светских фестивала фитнеса, велнеса и здравог живота – Римини велнес, који организује  Italian Exhibition Group (IEG), одржан је од 01. до 04. јуна у истоименом италијанском граду. Савез за рекреацију и фитнес Србије је и овај пут организовао посету овој смотри фитнеса, током које су представници српске фитнес бранше  имали прилику да посете Римини и упознају се са савременим трендовима из фитнес индустрије.

Циљ овакве врсте посете је омогућити што већем броју људи да прошире своја знања, стекну нова искуства, упознају своје колеге из Србије, региона и Европе.  И ове године СРФС је за своје чланове припремио програм који је обухватио: бесплатан превоз и бесплатне улазнице за Сајам, хотелски смештај по бенефицираним ценама, трансфер на релацији хотел-сајам-хотел током боравка, као и дружење у слободном времену.

Штанд СРФС у хали СУД током 4 дана трајања сајама било је место окупљања, одмора, размене утисака, али и разговора са колегама из иностраних организација и компанија са циљем развијања и проширивања сарадање. У великом броју састанака вреди истаћи сусрет са представницима Worls sports сајма који ће бити одржан у Истанбулу, на коме је било речи о учешћу турске делегације на сајму Белфис као и о узвратној посети представника српског фитнеса Турској. Са партнерима из Italian Exhibition Group такође је договорена посета Белфису, док је са представницима Бодибилдинг и фитнес савеза Црне горе разговарано о даљем унапређењу успешне сарадње.

Белфис је био у фокусу и када су разговори са тренерима из региона и Италије и представљање нових програма били у питању и у том смислу можемо рећи да се за октобар припремају разна изненађења.

Осим стручног дела посете сајму, учествовања у програмима и радионицама, упознавања и набавке спортске опреме и реквизита, током  нашег боравка у Риминију организовани су и забавни садржаји и дружења. Већ традиционални одбојкашки турнир на плажи уз незаобилазно дружење, купање и смех једна је од активности у којима сви уживају.