СРФС ПОНОВО НА РИМИНИ ВЕЛНЕСУ

IMG_26671

СРФС ПОНОВО НА РИМИНИ ВЕЛНЕСУ

Један од највећих светских фестивала фитнеса, велнеса и здравог живота – Римини велнес, који организује  Italian Exhibition Group (IEG), одржан је после двогодишње паузе од 02. до 05.06.2022. у истоименом италијанском граду.

Са новим почетком овог сајма и Савез за рекреацију и фитнес Србије је, шести пут организовао посету овој смотри фитнеса представника српске фитнес бранше  који су имали прилику да посете Римини и упознају се са савременим трендовима из фитнес индустрије.  Циљ овакве врсте посете је омогућити што већем броју људи да прошире своја знања, стекну нова искуства, упознају своје колеге из Србије, Европе и света.  И ове године СРФС је за своје чланове припремио програм који је обухватио: бесплатан превоз и бесплатне улазнице за Сајам, хотелски смештај по бенефицираним ценама, трансфер на релацији хотел-сајам-хотел током боравка, као и дружење у слободном времену.

Штанд СРФС у хали Б1 током 4 дана трајања сајама било је место окупљања, одмора, размене утисака, али и разговора са колегама из иностраних организација и компанија са циљем развијања и проширивања сарадање.

Осим стручног дела посете сајму, учествовања у програмима и радионицама, упознавања и набавке спортске опреме и реквизита, током  нашег боравка у Риминију организовани су и забавни садржаји и дружења. Већ традиционални одбојкашки турнир на плажи уз незаобилазно дружење, купање и смех, као и посета Сан Марину и обилазак културно историјских знаменитости активности су у којима сви уживају.