СРФС СЕ ПРЕДСТАВИО НА VIII САЈМУ ЗА ДАМЕ

IMG_2466

СРФС СЕ ПРЕДСТАВИО НА VIII САЈМУ ЗА ДАМЕ

Love beauty and planet VIII Lady fair одржан је 14. и 15. септембра испред тржног центра „Ушће“. Даме, али и сви посетиоци имали су прилику да уживају у богатом едукативно – забавном програму.

Као и до сада Савез за рекреацију и фитнес Србије представио је на овом сајму своје актуелне пројекте. На штанду СРФС сви заинтересовани могли су да се упознају са програмом сајма фитнеса, велнеса и здравља Белфис, да погледају најновије издање магазина Fitness Management International, као и да добију савете о здравим животним стиловима и препоруке за редовну рекреацију.

На бини, клубови чланови савеза представили су неке од актуелних групних програма. Бојана Паљић испред клуба Миа фит преставила је TAG и Fit box, Фитнес клуб Центар Зумбу, а Душица Ковјанић са Kangoo fun екипом одрадила је Kangoo jumps.

Целокупно дешавање било је посвећено првенствено лепшем полу. Даме су имале могућност да се упознају са новим трендовима у свету моде/шминке, да сазнају зашто је добро вежбати, открију неке нове кулинарске рецепте  који пружају ужитак а не доприносе појави вишка килограма.

Излагачи су на штандовима представили своје производе за припаднице лепшег пола. Почевши од препарата и ствари за улепшавање – козметика, накит, храна, напици до књига, филмова, часописа који дамама омогућавају бег од реалности и тренутке уживања.