ТРЕЋИ ФОРУМ ЕВРОПСКИХ ФИТНЕС АСОЦИЈАЦИЈА

1718121900465

ТРЕЋИ ФОРУМ ЕВРОПСКИХ ФИТНЕС АСОЦИЈАЦИЈА

У уторак 11. јуна Милош Бунић је учествовао на Трећем форуму европских фитнес асоцијација (ЕФАФ) који је одржан у организацији Europe Active, а који је окупио фитнес асоцијације из земаља широм Европе (Летонија, Италија, Немачка, Северна Македонија, Грчка, Шведска…). Милош Бунић је на форуму представио активности Савеза за рекреацију и фитнес Србије.

ЕФАФ је од суштинског значаја за координацију рада представника фитнеса из читаве Европе како би се покренуо напредак у фитнес индустрији. Сара Едмондс, директорка образовних услуга у Europe Active, отворила је догађај са фокусом на обликовању индустријских стандарда. Питер Фишер, службеник за политику зеленог спорта у Европској комисији, изнео је увиде из Извештаја о зеленом спорту. Катарина Андерсон, председница Активне Шведске, поделила је новости о новим иницијативама.

Сесија отвореног микрофона омогуцћила је националним удружењима да поделе своје увиде на стање фитнес индустрије на континенту. Округли сто је закључен завршним речима Каи Трола, генералног директора Europe Active, и Алине Шебес, вишег референта за политику у Europe Active, који су нагласили важност сарадње и иновација.