ВИЈОРИ СЕ СРПСКА ЗАСТАВА ИСПРЕД РИМИНИ ВЕЛНЕСА

85050240

ВИЈОРИ СЕ СРПСКА ЗАСТАВА ИСПРЕД РИМИНИ ВЕЛНЕСА

Један од највећих светских фестивала фитнеса, велнеса и здравог живота – Римини велнес, који организује  Italian Exhibition Group(IEG), одржан је од 30.05. до 02.06.2019. у истоименом италијанском граду.

Каже се да добре ствари не треба мењати, па тако већ пету годину за редом, више од 100 људи из Србије имало је прилику да у организацији СРФС посети Римини и упозна се са савременим трендовима из фитнес индустрије.  Циљ овакве врсте посете је омогућити што већем броју људи да прошире своја знања, стекну нова искуства, упознају своје колеге из Србије, Европе и света.  И ове године СРФС је за своје чланове припремио програм који је обухватио: бесплатан превоз и бесплатне улазнице за Сајам, хотелски смештај по бенефицираним ценама, трансфер на релацији хотел-сајам-хотел током боравка, као и дружење у слободном времену.

Штанд СРФС у хали Ц3 током 4 дана трајања сајама било је место окупљања, одмора, размене утисака, али и разговора са колегама из иностраних организација и компанија са циљем развијања и проширивања сарадање. Оно што је ове године било посебно је породични дух и заједништво којим је цела група СРФС одисала и који није остао непримећен од стране наших колега из иностранства.

Осим стручног дела посете сајму, учествовања у програмима и радионицама, упознавања и набавке спортске опреме и реквизита, током  нашег боравка у Риминију организовани су и забавни садржаји и дружења. Активност која са радошћу окупља  целу групу јесте одбојкашки турнир на плажи уз незаобилазно дружење, купање и смех.  Битно је учествовати, забавити се, дружити се, навијати. Уз освежење и музику, зумбу, сјајну енергију и тимски дух, СРФС група је показала зашто важимо за један од најенергичнијих и најдружељубивијих народа.

Током трајања Сајма чланови СРФС реализовали су и  низ састанака са председницима и директорима медјународних сродних организација, као и компанијама које су показале велико интересовање за предстојећи београдски сајам фитнеса БЕЛФИС, који ће бити одржан 04, 05. и 06. октобра у Хали 3 Београдског сајма. Договорено је учешће представника Римини велнеса, а посебан успех представља долазак групе од више од 120 људи из Немачке који су БЕЛФИС и IX Европски фитнес конгрес препознали као иновативне и значајне.