XXII AEROBIC HAPPENING

MED_0472

XXII AEROBIC HAPPENING

XXII Аеробик хепенинг одржан је 7. децембра 2019. у хали Факултета спорта и физичког васпитања, поводом Дана Факултета. Као и претходних година догађај су организовали студенти завршне године смера рекреације, уз стручну и техничку подршку Савеза за рекреацију и фитнес Београда.

Догађај је тачно у подне свечано отворила др Сања Мандарић, професор на предметима Плесови и Групни фитнес.

Циљ ове манифестације је приказ и промоција нових модела групних фитнес програма, које су презентери Савеза представили пред  око 150 расположених вежбача.

Након свечаног отварања сви учесници су се загрејали уз Пилатес, који је представила Олга Јанковић. За најинтензивнији део вежбања побринуо се Никола Анђелић са програмом Total body workout.

Уз звуке домаће музике деведесетих вежбачи су наставили да ђускају уз Dance fitness 90, који су феноменално приказали Ивана Њежић и Бојан Суботић. У истом ритму је наставио и Небојша Самарџија са Зумба фитнесом.

У паузама наступа посетиоци су имали прилике да виде наступ Душице Ковјанић и Kangoo fun екипе са атрактивним Kangoo jumps програмом, као и плесне групе ТИМ са кореографијом Breathe. Специјалним наступом представила се група студената треће године академских студија са кореграфијом Show time.

За време догађаја одржана је и промоција најновије серије Theragun масажера који је представио DD wellness solutions, као и дијететског суплемента Supradyn, компаније Bayer.

XXII Аеробик хепенинг одржан је под покровитељством Секретаријата за спорт и омладину Београда.