ЗУМБА ФИТНЕС МАСТЕРKЛАС

64079439

ЗУМБА ФИТНЕС МАСТЕРKЛАС

У организацији ЗИН инструктора Снежане Антонић (Спортско удружење Fusion) и Јоване Ковачевић, а под покровитељством Савеза за рекреацију и фитнес Србије, 10. марта у Сали на Ђачком игралишту у Новом Саду одржан је Зумба мастер клас на коме су учествовали светски познати, интернационални зумба презентери, Бењамин Рихард (Француска) и Родриго Ангело (Бразил).

На самом догађају присуствовало је преко 350 учесника, од којих60 лиценцираних ЗИН Зумба инструктора из Србије и региона. Феноменална енергија наших презентера и свих присутних учинила је Зумба мастер клас у Новом Саду незаборавним за све присутне. У прилог овоме сведоче и сјајни коментари инструктора и вежбача из Србије, Црне Горе, Хрватске, Македоније, Босне и Херцеговине, али и интернационалних звезда ове конвенције  Бењаминаи Родрига, који су потврдили нови долазак за 25. април 2020. године.

Бењамин и Родриго су вишегодишњи презентери највеће Зумба конвенције која се одржава једном годишње на Флориди у Орланду, као и на Зумба Академијама, Зумба cruise-u.Заједно са креатором Зумбе Бетом Перезом су радили небројено пуно пројеката. На свим тим догађајима држе dance радионице, Зумба JAM session-е и то искључиво за лиценциране ЗИН Зумба инструкторе.

Зумба фитнес је изузетно познат у свету и милиони људи, од најмлађих до најстаријих, уживају у овој врсти вежбања јер се у току једног тренинга забављају вежбајући. Конципиран је тако да се у току тренинга смењују бржи и спорији латино ритмови, у комбинацији са фитнес елементима. Зумба  је кардио-интервални тренинг који за циљ има да се сваки појединац осећа феноменално док тренира и ослобађа се стреса који је у данашње време на жалост свеопште присутан.