BELGRADE BUSINESS RUN – СТАЗА НЕ ПРИЗНАЈЕ ТИТУЛЕ

45351990

BELGRADE BUSINESS RUN – СТАЗА НЕ ПРИЗНАЈЕ ТИТУЛЕ

Trka Belgrade business run, највећи спортско компанијски догађај у Србији, одржана је 13. јуна на Ади циганлији. У трчању стазом дужине 5 км и дружењу после посла уживало је 4.300 тркача из близу 400 компанија.

Спектакуларном трком и тимским духом запослени су показали како се бране боје својих компанија, а послодавци показали како изгледа култура друштвене одговорности на делу. Осим што су показали своје тркачко умеће, запослени су провели незаборавно време са својим колегама после трке уз тимско фотографисање, пословно умрежавање и журку са колегама из других компанија.

Победници трке Belgrade business run су компаније ЈК Путеви Србијеи НИС Газпром нефт, друго место заузела је компанија Трезор Волга, а треће место компанија Делта Холдинг. Најбољи у мушкој конкуренцији био је Кристијан Стошић из ЈК Путеви Србије, а у женској конкуренцији најбоља је била Биљана Цвијановић из компаније ДФК Консултант Ревизија.

Овогодишња трка имала је и хуманитарни карактер. Компаније су донирале средства фондацији Дивац за стипендирање средњошколаца који долазе из социјално угрожених породица.

Као и до сада Савез за рекреацију и фитнес Београда је, поред тркачког дела, ову прилику искористио да представи актуелна дешавања у области рекреацију и фитнеса. Највише пажње привукао је магазин Fitness Management International, као и најава предстојећег сајма фитнеса, велнеса и здрављa Белфис 2019.

Belgrade business runје пословна трка на 5км која спаја запослене кроз трчање. BBR је спортско-компанијски догађај који постоји од 2016. године, а данас окупља више од 400 најодговорнијих компанија које послују на територији наше земље. У трци учествују запослени из компанија, удружења, јавних предузећа, школа и факултета и других организација, са најмање 3 члана, без ограничења пола учесника и максималног броја учесника. Сваку компанију представља један компанијски тим.

Од 2018. године BBR је део серије пословних трка Serbia business run које се одржавају у највећим пословним центрима у Србији: Новом Саду, Крагујевцу, Суботици, Нишу и Београду.