НОВОГОДИШЊА LES MILLS КОНВЕНЦИЈА

33993800

НОВОГОДИШЊА LES MILLS КОНВЕНЦИЈА

У организацији Савеза за рекреацију и фитнес Београдау недељу 20. децембра 2015. године у СЦ „Шумице“oдржана је велика новогодишња Les Mills конвенција. Више од 500 љубитеља фитнеса и рекреације имали су прилику да испробају нова издања Les Mills програма.

Уз сјајну атмосферу, музику која подиже адреналин, елитни инструктори водили су присутне кроз нове покрете и нова музичка издања, управо она која ће се од јануара наћи у клубовимаширом Србије. Конвенција је започета GRIT програмом, након чега се атмосфера полако загревала кроз BODYBALANCE и BODYJAM, а права ерупција позитибне енергије наступила је уз BODYCOMBAT и BODYATTACK који је све присутне подигао на ноге. Специјалан гост био је Thomas Cerboneschi истакнути међународни презентер из Француске.

Председник Савеза за рекреацију и фитнес Београда, Драган Томашевић, захвалио се Градском Секретаријату за спорт и омладину, који је и покровитељ ове манифестације. Томашевић није крио своје задовољство одличним условима у СЦ „Шумице“, као и високостручним инструкторима који су водили програме: „Сви коју су данас ту, и посматрачи и вежбачи, имају прилику да се увере у квалитет програма. Увек радује чињеница да овакви догађаји на једном месту окупљају и инструкторе и вежбаче из целог регионакоји имају прилику да размене искуства, поделе утиске и одлично се забаве.Мислим да је ово један од бољих и здравијих начина да се проведе недељно поподне. Данашња манифестације промоција је здравог стила живота!“, изјавио је Томашевић.

Фитнес као грана спорта неправедно се везује за загушљиве клубове, напор, тегове чиме се ствара негативан имиџ нечега што је у свим развијеним земљама саставни део живота – редовна физичка активност. Они мало боље упућени знају да је концепт фитнеса и оваквих манифестација потпуно другачији – уз модеран звук, визуелне и светлносне ефекте, уредан простор, осим физичке активности, нуди се и једна синергија позитивне енергије. Позитиван пандан одласку у дискотеку. Само без пића, цигарета, лоших ефеката…

Милан Иветић, генерални менаџер и власник агенције Les Mills Србија и Босна и Херцеговина у чијим рукама је франшиза Les MillsInternationalпрограма истакао је да је циљ конвенције окупљање што већег броја заљубљеника у фитнес:
„Осим данашњег окупљања вежбача, промоције фитнеса и нових програма, посебан значај ове конвенције јесте порука коју шаљемо нацији о значају физичке активности.“

Како би се свим пријављеним омогућило присуство овако великом фитнес догађају, организован је и бесплатан превоз из Новог Сада, а за колеге из медија фитнес клуб „Тонус“ обезбедио је вредне поклон ваучере.
Најбољи начин да се заокружи једна успешна фитнес година јесу управо тренинзи пуни позитивне енергије и дружење. У великом фитнес стилу испратила се стара и са узбуђењем се дочекује нова, још боља, здравија 2016. година, у којој се сви присутни на јучерашњој конвенцији надају још бољем и већем развоју фитнеса, спортских вредности, здравог стила живота.