XX АЕРОБИК ХЕПЕНИНГ

1

XX АЕРОБИК ХЕПЕНИНГ

Јубиларни двадесети Аеробик хепенинг одржан је у суботу 09.децембрау спортској дворани Факултета спорта и физичког васпитањау Београду, поводом Дана Факултета. Специјални гост ове манифестације била је Тијана Богдановић, освајачица сребрне медаље на Олимпијским играма у Рију.
Циљ догађаја који су организовали студенти одсека за Рекреацију у сарадњи са Савезом за рекреацију и фитнес Београдаи Удружењем стручњака за рекреацију Београда је био промоција нових групних фитнес програма, фитнес клубова, инструктора као и здравог начина живота и подсећање колико је физичко вежбање важно за здравље.
Као и сваке године ову манифестацију је посетио велики број заинтересованих вежбача који су имали прилике да у испред себе прате презентере Пилатеса, Зумбе, Салсе, Хип Хопа, Капоере, Афро денса, Крос фита, као и бивше студенте Факултета спорта и физичког васпитања, који се увек радо одазову позиву својих млађих колега и употпуне овај догађај.
Аеробик хепенинг су подржале и колеге са Факултета за спорт и физичко васпитање из Новог Сада. Помоћ у техничкој организацији догађаја је пружила и општина Чукарица. Вежбачи су имали прилику да освоје велики број лепих награда, а најистакнутији вежбачи су награђени ваучерима за бесплатно вежбање групних фитнес програма у клубовима презентера.
XX АЕРОБИК ХЕПЕНИНГ
– Trace– Мина и Вања
– Пилатес – Биљана Ранковић
– Afro dance– Danceya show
– La danza– ФСФВ Нови Сад
– Hip hop-Funky fly
– Zumba fitness
– Capoeira Angola
– Total team Cross fit
– Salsa– Ritmos del mundo
– Сања Коцић – Kick workout