XXV AEROBIC HAPPENING

1

XXV AEROBIC HAPPENING

У просторијама Спортске академије Кочовић у Земуну у организацији Савеза за рекреацију и фитнес Београда и студената са одсека за рекреацију Факултета спорта и физичког васпитања, у суботу 10. децембра је одржан XXV Aerobic happening.

Годинама уназад ова, сада већ традиционална, манифестација одржава се у првој половини децембра и за свој основни задатак има представљање атрактивних групних аеробних програма.

Програм је отворила Тамара Ратковић из Аеробик и фитнес клуба Стар која је представила Body art. Body art је функционалан и холистички тренинг којим се ангажују сви мишићи на телу. Састоји се од особених бодyАРТ вежби, као и покрета који су инспирисани јогом, борилачким вештинама, пилатесом, вежбама физикалне терапије и класичним кондиционим тренингом.

Након Тамаре на сцену је ступио Милан Товиловић из Спортске академије Кочовић са програмом Total body workout, аеробни тренинг средњег интензитета, да би програм био завршен правом Зумба журком у извођењу Искре Хаџић.

Манифестацију је подржао Секретаријат за спорт и омладину Града Београда, а отворио је Милош Бунић, председник Савеза за рекреацију и фитнес Београда.