Сомбор

 • Сви чланови
 • Велнес
 • Остало
 • Фитнес и спа
 • Фитнес студио
 • Фитнес центар
Сви чланови
 • Сви чланови
 • Велнес
 • Остало
 • Фитнес и спа
 • Фитнес студио
 • Фитнес центар

Фигура

А: Банатска 30
Т: 060 025 02 59

СО маратон

А: Јухас Шандора 63
Т: 025 438 220

Ravangrad dance

A: Самка Радосављевића 24
T: 063 71 05 916

Јога сомбор

А: Сонћански пут 47
Т: 064 207 32 68

Спортски савез Сомбора

А: Венац Војводе Бојовића 11
Т: 025 436 787

Спортски центар Orange

А: Бездански пут 135
Т: 062 972 9077

Jump

A: Моношторска 4
T: 061 312 9296

Blue view

A: Париска 9
T: 025 515 00 33

Следи ме

А: Спортска 26/17
Т: 065 506 75 90

Херкулес

A: Душана Мудрака 12
T: 063 511 699